Droomhuis Gezocht Omroep Max

Zij hebben het gevonden in Bodrum-Turkije

In 2011 heeft Esmare Turkey Omroep Max begeleid bij de opnames van het televisie programma “Droomhuis Gezocht”. Alexander en Geraldine besloten tijdens de opnames te kopen en wonen sinds 1 april 2013 in Turgutreis – Bodrum.

Klik hier om de aflevering van “Droomhuis Gezocht Bodrum” terug te zien!

In de regio Bodrum werken wij alleen met een zoekopdracht. Schakel Esmare Turkey vrijblijvend in tijdens jouw zoektocht.

Alexander en Geraldien hebben de stap naar Turkije definitief gezet. Zij genieten elke dag opnieuw van hun mooie uitzicht. Uiteraard zijn er ook uitdagingen als je permanent in Turkije gaat wonen. Hoe verhuis je je spullen? Hoe regel je je ziektekostenverzekering? Hoe zorg je ervoor dat je de rechten die je in Nederland hebt opgebouwd ook in Turkije kunt blijven ontvangen? Het verkrijgen van een verblijfsvergunning is inmiddels vrijwel volledig digitaal geregeld, hoe gaat dit in de praktijk? Wil je hulp bij het vinden van het perfecte droomhuis in Turkije en assistentie ter plaatse bij bovenstaande kwesties? Neem contact op met Esmare Turkey via info@esmare-turkey.com of bel direct met +31 6 22 40 44 22

Deel deze pagina

Meer om te ontdekken