MO, Antalya Belek Tadila

Adres: Belek, 07506 Serik/Antalya

MO, Antalya Belek Tadila

TRL
3.750.000,00

Omschrijving

Belek: golfresort bij uitstek en op een steenworp afstand van vliegveld Antalya. Hier staan vooral veel woningen in een lange rij achter elkaar. Dit park is anders.

  1. Deze villa staat op een kleinschalig complex met slechts 16 woningen in de regio Belek, bekend van alle luxe hotels.

Op het beveiligde complex dat meer dan 10 jaar geleden is gebouwd, is een gezamenlijk zwembad aanwezig. Met een kleine verbouwing en wat verf toveren wij de woning om in een villa waar jij heel wat positieve herinneringen kan gaan maken. De ronde vormen, het overzichtelijke aantal woningen en de ligging maken deze woning zeer aantrekkelijk. Wil je de woning verhuren tijdens je afwezigheid? Denk aan overwinteraars of gezinnen met veel kinderen die aan de Middellandse Zee willen vertoeven. Wij informeren je graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek of bezichtiging ter plaatse.

Op de begane grond zien wij de woonkamer en open keuken. Ook is op deze verdieping een toilet. In totaal zijn er 4 slaapkamers. Op de eerste verdieping tref je 3 slaapkamers met een gezamenlijke badkamer. Op de tweede verdieping is er een slaapkamer met privé badkamer.

PS: trek voor de basis-aanpassingen ongeveer 100.000 TL uit (ongeveer 6.500 EURO) naast de koopsom en je bent eigenaar de prachtige eigentijdse vrijstaande villa op een lief complex vlakbij Antalya.

Wil je kijken? Een bericht naar ons is voldoende, je kunt uiteraard ook bellen naar 0181 411 020 of berichten naar ons via 06 22 40 44 22. Tot gauw?

Ik wil informatie

Interieur

Uitzicht en omgeving

Op de Residentie

Gedeeld zwembad

Doel

Ook interessant

Nieuwbouw eerste lijn Kusadasi nu in de verkoop
te koop

Kusadasi: nieuwbouw aan de eerste lijn

EUR
225.000,00
Sevdat_kusadasi_tekoop_Turkije (3)
te koop

Appartement in wijk Iki Cesmelik Kusadasi

TRY
3.950.000,00
longbeach_kusadasi_te_koop (1)
te koop

Kusadasi gerenoveerde en ruime woning dichtbij Long Beach

EUR
5.500.000,00