Kusadasi gerenoveerde en ruime woning dichtbij Long Beach

Kusadasi gerenoveerde en ruime woning dichtbij Long Beach

EUR
5.500.000,00

Omschrijving

In een rustige wijk van Kusadasi  nabij Long Beach staat deze zojuist geheel gerenoveerde woning. De woning heeft ruime kamers en beschikt over een groot terras. Het strand “Long Beach” is op nog geen 500 meter lopen ook restaurants en de supermarkt zijn dichtbij. 

Met zijn ruime woonkamer, 3 slaapkamers en 1 badkamer is deze ruime woning geschikt voor gezinnen maar ook voor stellen. Er is een bushalte naast het complex. De supermarkt bevindt zich op 400 meter lopen en er zijn verschillende visrestaurants in de omgeving waar voor liefhebbers van de Turkse keuken ook volop keuze is. Ook heeft het terrein camera beveiliging.  

Indeling   

Bij binnenkomst bevindt zich aan je linkerkant ingebouwde kastruimte. Aan je rechterkant bevindt zich de ruime en moderne keuken die ook beschikt over een trendy werkblad waaraan eventueel barkrukken gezet kunnen worden. Vanuit de keuken loop je direct door naar de woonkamer die beschikt over een luxe tv-meubel. Vanuit de woonkamer heb je grote glazen deuren die direct toegang geven tot het terras. Bij de ramen zijn ook grote rolluiken geïnstalleerd tegen de zon en veiligheid. 

Door de open deur in de keuken vind je aan je rechterkant het eerste toilet. Zodra je de chique trap oploopt heb je de eerste slaapkamer recht voor je. Beide slaapkamers beschikken over ingebouwde kastruimte en grote ramen, waardoor er veel licht in de kamers valt. Aan je linkerkant vanaf de trap bevindt zich de badkamer met douche en wc. De andere slaapkamers bevinden zich recht tegenover en aan de badkamer.  

  

Bijzonderheden: 

Bouwjaar 2003 

Woonoppervlakte 250 M2 

Ingebouwde kastruimte 

Ingebouwd tv-meubilair  

Nieuwe keuken   

Voor- en achterterras 

1 badkamer 

1 keuken 

Bushalte op loopafstand 

Zee op loopafstand 

Camera beveiliging 

Ik wil informatie

Interieur

Ruim terras, Ingebouwd tv-meubilair, Ingebouwde kastruimte

Uitzicht en omgeving

Restaurants,Strand,Winkels

Op de Residentie

Doel

Investering,Permanente bewoning,Vakantie,Vakantie & Verhuur,Verhuur

Ook interessant

Nieuwbouw eerste lijn Kusadasi nu in de verkoop
te koop

Kusadasi: nieuwbouw aan de eerste lijn

EUR
225.000,00
Sevdat_kusadasi_tekoop_Turkije (3)
te koop

Appartement in wijk Iki Cesmelik Kusadasi

TRY
3.950.000,00
longbeach_kusadasi_te_koop (1)
te koop

Kusadasi gerenoveerde en ruime woning dichtbij Long Beach

EUR
5.500.000,00