Appartement in wijk Iki Cesmelik Kusadasi

Appartement in wijk Iki Cesmelik Kusadasi

TRY
3.950.000,00

Omschrijving

In de populaire wijk Iki Cesmelik in Kusadasi staat dit ruime appartement. Het appartement heeft twee balkons, een overdekt balkon waar ook in de winters gezeten kan worden en een balkon in de buitenlucht waar de zomers doorgebracht kunnen worden. Daarnaast beschikt het appartementencomplex over een gezamenlijk binnen- & buitenzwembad, een gezamenlijk terras,  sauna, Turkse hamam, crèche, sportschool en lift. Het bekende Marine strand is het meest dichtbij zijnde strand.

Met zijn ruime woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers en ingebouwde kastruimte is dit appartement perfect voor gezinnen. De supermarkt en restaurants zijn dichtbij. Het centrum & de zee zijn op zo’n 3 km afstand en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Omgeving

Kusadasi is een bekend resort aan de de Egeïsche zee.  Perfect voor families met kinderen. Er is een centrum met leuke winkels, restaurants en een haven waarlangs mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. De stranden van Kuşadasi zijn mooie zandstranden die langzaam aflopen in de zee. Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden om te bekijken zoals: het kasteel van Kusadasi op vogeleiland, een van de best bewaarde klassieke steden genaamd Ephesus en het schiereiland de Kalesi, een oud ommuurd fort dat vroeger de haven tegen piraterij moest beschermen. Voor het echt authentieke Turkije kunt u de vele kleine dorpjes net buiten Kusadasi bezoeken. Voor de kinderen zijn er vele waterparken en volop stranden voor zandkastelen en eindeloos speelplezier.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 2015

Woonoppervlakte 145 M2

3 slaapkamers

3 badkamers

Ingebouwde kastruimte

Moderne keuken met oven, keramische kookplaat en afzuigkap

2 balkons

Gezamenlijk binnen- & buitenzwembad

Gezamenlijk ruim terras met uitzicht op het centrum en bergen

Turkse hamam

Sauna

Sportschool

Crèche

Lift

24/7 security

 

De basisprijs is in EURO. Het bedrag dat op het eigendomsbewijs wordt geregistreerd zal in Turkse Lira worden weergegeven en je dient rekening te houden met een bedrag dat verplicht naar Lira omgewisseld zal moeten worden.

 

Vragen over dit appartement in Iki Cesmelik in Kusadasi?

Voor vragen en eventuele bezichtigingen kun je altijd bellen of berichten naar 0181 411 020 of +31 6 22 40 44 22 (ook whatsapp). Stuur je liever een mail, schrijf naar info@esmare-turkey.com.

Let op! Momenteel is vastgoed in Kusadasi zodanig populair dat dit object hoogstwaarschijnlijk snel verkocht zal zijn. Als je interesse hebt reageer dan zo snel mogelijk. Mocht het object al verkocht zijn dan kunnen wij altijd kijken naar vergelijkbare opties. 

Ik wil informatie

Interieur

Afzuigkap, Keramische kookplaat, Oven, Balkon, Ingebouwde kastruimte

Uitzicht en omgeving

Centrum,Restaurants,Winkels

Op de Residentie

Bewaking,Binnenzwembad,Buitenzwembad,Fitness,Hamam,Lift,Sauna,Stoomkamer,Gedeeld zwembad,Gezamenlijk terras

Doel

Investering,Permanente bewoning,Vakantie,Vakantie & Verhuur,Verhuur

Ook interessant

Nieuwbouw eerste lijn Kusadasi nu in de verkoop
te koop

Kusadasi: nieuwbouw aan de eerste lijn

EUR
225.000,00
Sevdat_kusadasi_tekoop_Turkije (3)
te koop

Appartement in wijk Iki Cesmelik Kusadasi

TRY
3.950.000,00
longbeach_kusadasi_te_koop (1)
te koop

Kusadasi gerenoveerde en ruime woning dichtbij Long Beach

EUR
5.500.000,00