Second Home Utrecht : beurs in 2023

Gratis toegang voor Second Home Utrecht via Esmare Turkey

Second Home Beurs

Van 29 september tot en met 1 oktober 2023 vindt de Second Home Beurs weer plaats in de jaarbeurs Utrecht. Welkom op onze stand!

Esmare Turkey neemt al vanaf 2001 deel aan de beurs Second Home. Vaak waren wij in Utrecht, Brussel, Gent, Antwerpen en zelfs in Oostende.

Waarom staan wij op beurzen?

Wij ontmoeten nieuwe gegadigden voor een woning in Turkije. Ook komen er met regelmaat bestaande klanten langs die even gedag willen zeggen en hun ervaring willen delen. Het is gezellig, bruisend en informatief.

Welke informatie kun op Second Home Utrecht van ons verwachten?

Correcte up-to-date informatie over kopen en wonen in Turkije. De eigenaresse van Esmare Turkey Esmeralda G. Sepers geeft het seminar over Turkije. Wij luisteren naar jouw woonwensen en geven je advies over de regio’s. Aan het doorspreken van de actuele portfolio komen wij vaak niet toe. De beurs is toch een te drukke omgeving om alles in detail door te nemen. Een gesprek op kantoor in Brielle of op één van de kantoren in Turkije heeft dan de voorkeur.

Wat kost een entreekaart?

Esmare Turkey heeft voor al haar (toekomstige) relaties gratis toegangskaarten. Enkele maanden voordat de beurs begint wordt de link naar de gratis entreekaarten hier geplaatst. Een bezoek kost je aldus alleen tijd en het vervoer naar de jaarbeurs toe. De entreekaart krijg je van ons.

Kan ik mij inschrijven voor nieuwbouw projecten op de beurs?

Ja. Wij maken altijd een zeer zorgvuldige voorselectie van betrouwbare aannemers. Soms komen Turkse aannemers ons ook assisteren om meer te vertellen over hun projecten. Je kunt je op onze stand inschrijven voor nieuwbouwprojecten. De definitieve reservering kan gedaan worden op het moment dat je binnen een nader af te spreken periode naar Turkije reist om de locatie te bekijken.

Geven jullie ook juridisch advies over kopen in Turkije?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in Turks recht. Esmeralda Sepers is ook partner en mede-oprichter van het bedrijf Sepers c.s.. Juridisch advies wordt over het algemeen gegeven via Sepers c.s.. Voor dit specifieke onderdeel kan een afspraak worden gemaakt. Tijdens de beurs is het mogelijk om gedurende 20 minuten een gesprek over jouw casus te hebben.

Deel deze pagina

Meer om te ontdekken